Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

De Campari Spritz test, aflevering 7

Hoewel we elkaar beloofd hebben dat we de CS test alleen zullen doen als we opstappers aan boord hebben, bezwijken we toch voor de verleiding in Trapani. Bij een leuke wijnbar staat de CS namelijk op het menu voor hetzelfde lage bedrag als een glas wijn. Sicilië is ook hierin echt goedkoper dan Sardinie dus.

Het campari- en alcoholpercentage verdient een 9, sterker dan in Marettimo. Maar de afwerking is niet precies genoeg. Volgens ons zit er geen prosecco in, maar gewone witte wijn. En de hapjes zijn wat te gewoontjes (chips en pinda’s). Het blijft dus bij een 8. Maar we lopen wel tevreden weg en besluiten ter plekke dat we snel wat meer in onze maag nodig hebben. Op naar de pizzeria dus (zie het vorige bericht).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s