Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

28 augustus, we varen weer, op naar Levanzo

Het is vandaag stralend weer en dat blijft de komende dagen zo. Geen haast om terug te varen naar Marina di Ragusa. We besluiten nog 2 dagen te genieten van de Egadische eilanden. Daar er nog wel wat deining staat na de harde NW wind van de afgelopen dagen, zoeken we de meest beschutte baai op, bij Levanzo.

In deze baai liggen moorings van het AMP natuurreservaat, die je voor een kleine vergoeding mag gebruiken. We blijven er 2 nachten liggen en bezoeken het kleine dorpje op het eiland. Er zijn precies 1 bakker, 1 kruidenier, 2 bars en 2 restaurantjes. Verder zijn er wat vissersbootjes in het haventje, waar we met de rubberboot ook kunnen aanleggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s