Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

Suomi: land van tegenstellingen

Suomi is het Finse woord voor Finland en betekent “land van 1.000 meren”. Voor ons is het de laatste 2 dagen vooral het land van tegenstellingen: Van uiterste rust in de scheren met bijna geen boot om je heen en een heel mooie overnachtingsplek in Porkkala, komen we vandaag aan in Helsinki bij de NJK. De oudste jachtclub van Finland met een heel mooi clubhuis uit 1884 op het eilandje Blekholmen op 2 minuten varen met de veerboot naar het stadscentrum van Helsinki. We vallen met onze neus in de boter want vandaag is het de laatste dag van de WK X-41 dus is het gezellig en druk op de steigers en bij de club. Negen deelnemers uitsluitend uit Scandinavische landen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s