Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

Utkiken vanuit Utklippan en Karlskrona

24 juli: naar utklippan gevaren, het meest ZO gelegen eilandje van zweden. Twee kleine eilandjes met een havendammetje aan west en oostzijde ertussenin. Een vuurtoren en een bbq restaurant is alles wat er is. Maar ook 200 zeehonden op de rotsen eromheen. Dichter bij de natuur van de zee kan je bijna niet komen! En dan met felblauwe hemel en stralende zon.

25 juli naar karlskrona gezeild, de admiraliteitsstad van de zweedse marine. Mooi verscholen achter de scheren en enkele forten ligt hier het den helder van zweden. We liggen in de stadshaven, best rustig en leuk.

Morgenochtend vertrekken Patricia en Jan Willem weer naar nederland per bus, trein en auto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s