Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

In de Hanöbugt met 24 graden en 15 knopen

24 juli: van simrishamm naar hano gevaren , voor de wind met genua uitgeboomd. Heerlijk gezeild en op tijd aangekomen voor een wandeling over het kleine eilandhe hano. Prachtig uitzicht vanaf de vuurtoren over de hano bugt met beboste kusten om ons heen. Er zwemmen mensen in de haven, zo warm is het! Wij zitten lekker aan de borrel met koud bier en witte wijn. De veerboot komt eraan, even kijken hoe dat gaat in dit piepkleine haventje”

2 Reacties

 1. Machteld B

  Hoi Marleen,

  Wat een mooie foto’s en een fraaie website! Fijn dat het weer goed is, ik moest aan je denken met al die regen. Wat een mooie natuur is daar, geniet ervan, maar dat doen jullie wel. Die makreel balletjes ga ik eens proberen…

  Groet,

  26 juli 2012 om 15:53

  • ha Machteld, we zijn inmiddels weer een heel stuk verder, in Kalmar. JW en Patricia zijn net vanochtend van boord gegaan na een heel gezellige week en veel leuke stekjes en 1 onbewoond eiland. Groeten van Marleen en Frans

   27 juli 2012 om 20:49

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s