Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

Van Arendal naar Risor en Stavern

Via de fjord van Arendal en daarna een stukje over het Skagerak naar Risor gevaren, een van de mooiste plekjes langs de Noorse oostkust. Leuk dorp met meer drukte dan we tot nu toe gezien hebben. Onrustig gelegen met swell in de haven, waardoor was onduidelijk met zo weinig wind.

De volgende ochtend lagen er 4 verse broodjes in de kuip; cadeautje van de havenmeester! Daarna op  naar Stavern, een schitterende zeildag over zee met de wind bijna van achteren en alleen maar zon. Stavern is druk, wat vergane glorie en erg duur. Je ligt bovendien onrustig.  We vertrekken snel weer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s