Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

De fjord over naar Strömstad (Zweden)

Woensdag 11 jul. Vnadaag verlaten we Noorwegen. Met windkracht 6 schuin van achteren scheuren we met gemiddeld 9 knopen in 4 uur en 15 minuten naar de overkant. Fred houdt de boot goed in bedwang na de nieuwe instellingen, maar we sturen toch het grotste deel zelf (veel te leuk). Hoge golven en verwarde zee, met name toen we tussen de rotsen Zweden aanliepen.

In Stromstad ontmoetten we Thomas en zijn vrouw Annette. Marleen en Thomas hadden elkaar sinds Pearson College niet meer gezien dus het was een middag en avond bijpraten. Heel gezellig en samen ondertussen gegeten in het restauranr van de visrokerij aan de haven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s