Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

Passagieren in Valetta, daarna naar Gozo

We blijven 3 dagen in Valetta, waar we bij Nicky en Rhona op vrijdagavond worden uitgenodigd voor een heerlijke barbecue “plus” in de tuin van hun appartement, met geweldig uitzicht op het oude Valetta. Wat hebben zij een mooi plekje en wat is het gezellig!

Op 23 juni varen we naar Gozo, waar we in de marina van Mgarr aanleggen. Het is er gezellig druk want het is zaterdag, dus veel Maltezen varen even naar Gozo. We kennen het al van vorig jaar maar toch leuk om weer terug te zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s