Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

13 juni 2017: Daar zijn we weer

Zondag 11 juni vlogen we weer naar Sicilië waar de boot geduldig op ons lag te wachten. Eerst lekker uit eten geweest in ons favoriete restaurant “Il Delfino da Vince” aan het eind ven de boulevard. Als vanouds, ze herkenden ons ook nog!

De boot is voorzien van een frisse laag antifouling, maar was verder wel intens smerig door schuurstof van de werf waar Aurora de afgelopen 6 weken op de wal heeft gestaan. In combinatie met saharazand op het dek was dit goed voor een dagje poetsen.  En we hadden net de boot zo mooi schoongemaakt tijdens ons klusweekje in april! Nog niet eens alles glimt weer, maar dat komt later wel.

Vandaag de nieuwe Genua 1 in ontvangst genomen; de zeilmaker vindt het bijna een code-zero… Morgen gaan we het zeil testen in onze eerste zeiltocht van het seizoen (doel is Syracuse, 38 mijltjes).

Ook een nieuwe startaccu gemonteerd en van alles weer geïnstalleerd en opgeruimd. (Bimini, zonnepanelen, buiskap, ankerlijn opnieuw aan de ketting bevestigd en nog veel meer). Kijk maar hoe ze er weer bij ligt:

5 Reacties

 1. Mariette

  Fijn! Ga lekker genieten van jullie vrijheid, zon, zee en zaligheid. Maak er een mooie reis van. Dikke zoen van ons 3en. Liefs Mariette

  14 juni 2017 om 16:14

 2. Bianca en Rob

  We kijken uit naar jullie gezellige berichtjes veel vaarplezier en geniet van alle mooie baaien, zonsondergangen, het lekkere eten…. Veel plezier!

  14 juni 2017 om 10:17

 3. Jan Willem en Patricia Heukensfeldt Jansen

  Prachtig gezicht en jullie hebben al hard gewerkt zo te zien. Geniet van het nieuwe perspectief wat jullie te wachten staat!

  Hgr,

  Jan Willem HJ

  13 juni 2017 om 20:46

 4. Kees Doets

  De boot is er klaar voor, en jullie ook. Al lang! Genieten maar! Kees &Nadia

  13 juni 2017 om 19:18

  • Frank Jasper

   Heb jullie net gemist in NL. Maak er een mooie afvaart van. Veel plezier!!

   13 juni 2017 om 20:47

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s