Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

2 juli: zeilen naar Sardinië.

Er is wind! 8-12 knopen voor het oversteekje van ca 20 mijl langs allerlei eilanden, eerst Frans (de Iles Lavezzi), daarna Italiaans (de Arcipelago di la Maddalena). Laatste 5 mijl kruisen tussen de eilanden en dat doet wel wat denken aan de eilanden voor Fyn (Denemarken), alleen dan met echt lekkere temperaturen! We leggen aan in de haven van Cala Gavetta op het hoofdeiland La Maddalena. Direct aan de kade met veel mensen en verkeer, even omschakelen. Leuk plaatsje, heel vriendelijke en toegankelijke mensen. We doen boodschappen en kopen een permit voor 3 dagen om in de baaien van deze archipel te mogen varen en ankeren. Het is namelijk beschermd natuurgebied.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s