Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

Vrijdag 19 juni: Van Lerici de zee op

We staan vroeg op want we willen vandaag een flink stuk varen, naar Isola Capraia. Jammer genoeg alles op de motor. Een wat onbekend klein eiland tussen Elba en Corsica. Het blijkt een leuke bestemming: echt grappige kleine haven die snel volloopt (weekend!). We liggen eerste rang, maar dat mag ook wel. Het blijkt de duurste haven tot nu toe. We wandelen naar het dorp en de vesting erboven en weer terug. In de haven is een kleine winkel met alles wat we nodig hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s