Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

de Côte d’Azur

Na Porquerolles voeren we naar St. Tropez. Buiten de haveningang voor anker gegaan, want in de haven liggen voornamelijk “gin palaces” met een vrijboord ter hoogte van onze eerste zalingen. Deze moeten ook op hun beurt wachten om de haven in te mogen varen, wat een vermakelijk schouwspel opleverde: heb je vakantie, heb je nog file….

Wij gingen weer even passagieren met de bijboot ( l’annexxe) en slenterden door de leuke maar dure winkelstraatjes.

Op de rede was het ook een drukte van belang met alle superyachts die niet meer in de haven konden liggen. Tot diep in de nacht raceten de crews met bijboten heen en weer om de gasten naar en van de vaste wal te brengen. P1050797P1050795

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s