Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

snorkelfeestje op Marina Cay

marleen met sven op marina cayfrans shirtsundowner marina cayPICT0062Met Ushi, Dietmar en hun zoon Florian gingen we snorkelen bij het rif naast ons rotseilandje, dat ons ook beschermt tegen de swell vanuit het oosten. Mooi helder water met de zon er nog goed op. Kleine tot middelgrote visjes met mooie kleuren en veel koraal.

Met de duikbril met onderwatercamera wat uitgeprobeerd, waarvan hier het resultaat. Je blijkt ook te kunnen filmen met dat ding, maar dat ging nog meer per ongeluk. De mooiste vissen stonden er niet op (verkeerde knopje gedrukt waarschijnlijk?)

zee-egels te over

zee-egels te over

even uitproberen nog

even uitproberen nog

Florian komt kijken

Florian komt kijken

koraal te over

koraal te over

 

Eén reactie

  1. Johanneke

    Mooi!!!

    13 april 2014 om 03:09

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s