Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

Kiel en de Kieler Yacht Club

Van Laboe voeren we op 12 september 4 mijl naar Kiel, de haven van de Kieler Yacht Club, ons welbekend van o.a. een bezoekje met de Slam in 2009 samen met de familie Daarnhouwer en de Savannah Blue. We voeren natuurlijk in de enige regenbui van de hele dag met 27 knopen wind!

We lagen in het “Millionaires bassin” voor de grotere schepen. Wij natuurlijk de kleinste daar. Naast ons o.a. de Highland Fling, een Swan 60, de Germania, een Abeking&Rasmussen ketch en twee oude 12meters. Voor ons een mooie Duitse Burmeister Yawl uit 1968, die ook naar Nederland op weg is. Er kwam ook een Grand Soleil 50 in de box naast ons liggen. Mooi gezicht.

13 september Kiel bekeken per fiets en op de Kieler Yacht Club in stijl gedineerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s