Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

Ontmoeting met het Royal Yacht Squadron op Merdö

Bij Arendal ontmoeten we de Hestia met aan boord o.a. Frank en Dries. We sluiten aan bij een geweldig onthaal bij Oscar, een Noor met een mooi vakantiehuis op het eiland Merdö, net buiten Arendal. Daarna een gezellige BBQ in op het eiland van de jachtclub waar we met zijn allen lagen. Op commando (kanonschot) allemaal om 21:00 de vlag eraf en om 08:00 uur de vlag er weer op.

Eén reactie

  1. Marja van Dalen

    Hoi Marleen, leuk jullie op deze manier te kunnen volgen. Ik had zelf vakantie en zodoende heb ik je niet eens een hele goede reis kunnen wensen. Bij deze dus. Geniet ervan en ik kijk uit naar jullie foto’s en verhalen. Hartelijke groeten, Marja van Dalen

    10 juli 2012 om 21:48

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s