Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

Gastvrij Noorwegen

In Kristiansand werden we welkom geheten op woensdag door luide kanonschoten om 12 uur. Het was natuurlijk niet voor ons maar misschien omdat het de eerste woensdag van de maand was ? Wij waren in ieder geval wakker….’s avonds een Skaldyr-maal genoten in het Sjohus ( foto volgt)

Na vertrek van Lennard op donderdag zijn we in Kristiansand gebleven. Op vrijdag naar Lillesand gevaren, 20 mijl op de motor tegen de NO wind. 15 waypoints gemaakt, zoveel rotsen waren er te ontwijken in hele smalle geultjes.

Pepper wordt al een echte scheepshond

Vandaag, zaterdag, verder gevaren naar Grimstad, na het optrekken van een hardnekkige mist. We durven toch niet goed tussen al die rotsen te varen bij slecht zicht, al hebben we dan radar en een goede plotter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s