Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

Dagje Siracusa

Na een dag met veel motoren en een beetje zeilen komen we op 28 april om 16:30 aan bij Siracusa. We ankeren niet want de wind staat over de volle lengte van de baai en dat veroorzaakt wat deining. In de haven van Lakkios liggen we rustig.

Op 29 april gaan we, zoals altijd in Siracusa, naar de markt voor mooie vis, groenten, fruit en kaas. Ook eten we een ijsje en gaan we aan het eind van de dag naar de Sunset Bar voor een wijntje en een Campari Spritz bij de ondergaande zon. Heerlijk!

De eerste CS test van het jaar: een 8,8
Bij de Sunset Bar natuurlijk
In de haven ligt dit Duitse reddingsschip. Je mag er niet dichtbij komen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s