Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

11 juli: zeilen met Frédérique en Jeroen

We varen Cagliari uit en kunnen direct zeilen. Heerlijk 22 mijl halve wind naar Capo Carbonara, waar we omheen gijpen om te ankeren voor het strand van Porto Giunco, aan de andere kant van Villasimius dan we vorige keer lagen. Ikiro volgt en Starship ligt er al. Diva X, vrienden van Ikiro, ankeren ook achter ons. Het waait 18-20 knopen dus het anker graaft direct goed in. Toch nog maar even zwemmen om dat te checken. Na een lui middagje gaan we weer met alle dinghies naar het strand voor de volgende CS test in de beach bar. Een 8,5 deze keer, Marettimo blijft ongeslagen vooralsnog. Ook vergeleken we Aperol Spritz met CS, maar de laatste wint het voor ons allemaal.

met alle dinghies naar het strand

de CS hier krijgt een 8,5

uitzicht van de beach bar

Jeroen zwemt 1,5 km rond de baai

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s