Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

Een weekje Marina di Ragusa

Van 10 tot 17 juni liggen we in de jachthaven om de boot vaarklaar te krijgen maar ook noodgedwongen omdat de wind steeds hard uit het westen blijft. Niet echt lekker om te testen of alles nog werkt, mede door de flinke golven die dit oplevert.

We poetsen alles, checken de mast en hebben veel contact met Silvio en Antonella, die ons onder andere meenemen naar een bijzonder boekenfestival in Ragusa. Allerlei hedendaagse auteurs treden in de openlucht op. We horen een lezing van de hoofdredacteur van de Corriere della Sera over de slechte kanten van de nieuwe technologie en de opdracht om je mobiel vaker uit te zetten. Maar ook met een meer politieke lading.

Daarvoor eten we in een heerlijk Japans restaurant, weer eens iets anders!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s