Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

filmpje optocht ARC in Las Palmas

2 Reacties

 1. Michel Greeve

  Ahoi Aurora crew, veilig in Las Palmas aangekomen; well done !!!
  Geniet van de gezelligheid van de ARC. Wat vind je van die winkel met visgerei ? Te gek toch ??? Hoop dat jullie een heerlijke dorade of tonijn vangen. Onderweg lekker sashimi en sushi smullen mmmmmm…. Ik zal jullie volgen op de fleet tracker.
  All the best en geniet !!! Michel

  20 november 2013 om 00:24

 2. Kees Doets

  Hi Frans en Marleen, en ook Lennard en Dancker, goed om te horen dat jullie klaar zijn voor de overtocht. Hoop dat dat als een zonnetje gaat vanaf de start over 1 week. In ieder geval een mooie overtocht gewenst, zal achteraf ongetwijfeld meevallen en waarschijnlijk te snel zijn gegaan. Heel leuk te horen dat Jan Willem ook meevaart van BVI naar Bermuda. Vandaag Pieter en Brigitte gesproken op de reunie in Scheveningen van de race naar Cork. Mooi filmpje ook. Wat een heerlijke sfeer.

  17 november 2013 om 23:07

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s