Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

Weer terug in Las Galletas

hond redt stootwil....

hond redt stootwil….

We voeren terug naar Las Galletas omdat dat toch wel het handigste ligt voor het vliegveld van Tenerife en best een leuk plaatsje is. Niet erg om weer terug te komen dus. We wandelden ten westen van het plaatsje in een vreemd lava-duingebied, dronken mojitos in een soort hippietent bij het lavastrandje daar en Kees en Frans vervingen  een nylon ring bij de lummelbout (toch 2 uur werk als je niet precies weet in welke volgorde je dit moet doen zonder het zeil van de giek te halen….).

Verder lunchten we heerlijk in het restaurantje aan de haven met 1 van de beste tapas-combi’s tot nu toe. En toen was het tijd om afscheid te nemen en gingen Kees en Nadia weer per taxi naar het vliegveld. Het was heel gezellig en we doen het mogelijk nog een keer over op Tortola in mei.

Vandaag weer met ons tweetjes, opruimen, poetsen, boodschappen doen en wat kletsen met 2 andere ARC boten die hier liggen. We liggen aan de steiger van een engelse zeilschool die met net aangekomen klanten de eerste dag “doen” en dat is ook wel vermakelijk. Eén van hun instructeurs heeft een leuke schaapshond die de MOB manoeuvre (met een stootwil) op geheel eigen wijze ten uitvoer brengt (zie foto)2013-10-31 wandelen bij Las Galletas

mojitos op het strand van Las Galletas

mojitos op het strand van Las Galletas

2013-11-02 aurora in cruising mode

Eén reactie

  1. Lennard

    Zo die ligt diep….

    8 november 2013 om 15:51

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s