Atlantisch zeilavontuur in lokale recepten

op weg!

vertrekfoto 1 vertrekfoto2Zondag om 12:15 vertrokken uit Muiden, Martijn zwaaide ons uit. Na een winderige zondag in het Noordzeekanaal zijn we in Ijmuiden gebleven en maandag met NO 2-3 de zee op gegaan. Motor bij tot de Maasmond, daarna zeilen naar Stellendam. Niet verder gegaan vanwege kans op onweer bij de Belgische kust. Hier geen last gehad en lekker buiten gegeten en koffie gedronken met Erik, een man die een GS45 klaarmaakt voor eenzelfde reis als wij gaan maken. Veel handigheden uitgewisseld. We gaan onze kachel ombouwen tot ventilator voor in wame gebieden met een schakeling die we van hem kregen.

2 Reacties

  1. Kees Doets

    Beste Marleen en Frans, heel verstandig deze relaxte start van jullie mooie reis. We hebben elkaar blijkbaar net gemist zondag, want gingen begin van de middag door de Oranjesluizen terug naar Enkhuizen. Het blijft de komende dagen nog wat onrustig met het weer in Frankrijk, dus hou de weergoden goed in de gaten. Kees & Nadia

    18 juni 2013 om 21:22

  2. Johanneke

    Goede reis. Ik ga jullie volgen! Hoop jullie op te zoeken als je in de VS bent. Liefs, Johanneke

    18 juni 2013 om 17:44

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s